Do zastosowania w przemyśle piekarniczym oraz cukierniczym. Oferujemy różne rodzaje nadzień owocowych oraz marmolad. Produkty wytwarzane w naszej firmie przygotowywane są z selekcjonowanych owoców pochodzących od dobrze znanych nam sadowników i plantatorów. Starannie dobierane składniki oraz monitorowany proces produkcji gwarantują wyśmienitą jakość gotowego wyrobu.
Produkt otrzymany z wiśni, poddanych procesowi gotowania w roztworze cukru i syropu glukozowo-fruktozowego.
Produkt otrzymany ze świeżych jabłek, bez skórki, poddany obróbce termicznej. Cząstki owoców o zachowanym kształcie kostki min. 75%, barwa zależna...
Produkt otrzymany z malin, poddanych procesowi gotowania w roztworze cukru i syropu glukozowo-fruktozowego. Min. 60% owoców zachowuje pierwotny kształt,...
Produkt otrzymany z jagód, poddanych procesowi gotowania w roztworze cukru i syropu glukozowo-fruktozowego. Min. 60% owoców zachowuje pierwotny kształt,...
Produkt słodki, otrzymany z brzoskwiń z puszki, poddanych procesowi gotowania w roztworze cukru i syropu glukozowo – fruktozowego.